Familia Băitoi, originară din Chișinău, s-a aventurat să participe la un show culinar din România. A luptat alături de alți concurenți pentru titlul de cel mai bun bucătar, iar într-un final s-a ales cu Farfuria de Aur și un premiu în valoare de 10.000 de euro.

Pe parcursul a trei sesiuni de gătit pline de evenimente neașteptate, Nadejda și soțul său Victor, alături de cei doi copii, Victoria și Valentin, au arătat că au sarea și piperul necesare pentru a participa în lupta finală. Aceștia l-au avut drept mentor pe chef Florin Dumitrescu.

Bătălia pentru trofeul „Chefi la Cuțite”, în sezonul dedicat familiilor s-a dat între familia Crudu și familia Băitoi. Competiția n-a fost deloc ușoară. Au fost două sesiuni de gătit pline de tensiune, însă, o ultimă farfurie a făcut diferența.

În timp ce familia Crudu a optat pentru prepeliță la cuptor, alegerea câștigătorilor a fost să gătească somon cu o tehnică perfectă, reușind astfel să încânte papilele gustative ai celor trei jurați: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, motiv pentru care au primit votul lor de încredere.

Fiind întrebați ce vor face cu premiul cel mare în valoare de 10.000 de euro, cei din familia Băitoi spun că au planuri mărețe de viitor. „Cu premiul câștigat vom da startul unei mici afaceri de familie, o idee pe care o aveam de ceva timp – o cafenea „Street food”.

Al șaptelea sezon al show-ul culinar „Chefi la Cuțite” a început pe 30 aprilie și s-a încheiat pe 18 iunie cu victoria familiei Băitoi. Următorul sezon va avea loc în această toamnă.

Distribuie articolul: