O femeie din Republica Moldova și fiica sa au adus cele trei cuțite în concursul culinar “Chefi la Cuțite” din România, trecând astfel în etapa următoare a competiției.

Liliana Mîrza, în vârstă de 42 de ani, pasionată de poezie și cu experiență în domeniul managerial, împreună cu fiica sa Paula, în vârstă de 17 ani și elevă la un liceu din Chișinău, au o pasiune comună pentru badminton și competiții.

„Noi suntem fani mari ai emisiunii și privim întotdeauna împreună, analizăm ce gătesc concurenții, ce strategii fac șefii. (…) Pentru noi această experiență este o adevărată aventură, este un act de curaj să venim aici din Moldova, dar sigur că nu puteam să venim doar de dragul venitului, noi ne dorim cuțite”, a spus femeia.

Au și o finală jucată una împotriva celeilalte, încheiată cu scorul 1:1. Această pereche din Republica Moldova, mari fani ai emisiunii, a decis să participe și să se confrunte cu concurenții români într-o aventură culinară curajoasă, cu speranța de a câștiga cuțitele dorite.

Paula a impresionat cu un risotto cu creveți, în timp ce mama sa, Liliana, a ales să prepare ouă benedict cu sos olandez, avocado și creveți, urmat de desertul papanași. Înainte de a primi verdictul juraților, Liliana a recitat o poezie, care a fost apreciată de aceștia.

Jurații au laudat preparatele Lilianei și ale fiicei sale, încheind cu un elogiu pentru oul gătit perfect.

Foarte gustos, felicitări, gătiți cu gust. Foarte gustos”, a fost reacția unui jurat la cele gătite de Liliana și fiica ei.

„Ou gătit perfect. Felicitări”, a adăugat un alt jurat.

În final, Liliana Mîrza și fiica sa Paula au triumfat cu cele trei cuțite și au avansat în etapa următoare a competiției.

Distribuie articolul: