Ne-am obișnuit să o admirăm pe scena Teatrului Național „Mihai Eminescu” sau la TV în incursiunile matinale prin poezie dar și în filmele în care apare, mai nou. Tinka Fox va apărea în noul sezon „Italia, patria noastră” (Jurnal TV) cu burtică și se pare că aceasta nu este doar parte din scenariul filmului. Actrița, împreună cu soțul ei, așteaptă primul bebeluș în familie, iar bucuria lor este imensă. Declarații exclusive despre sarcină, de la Tinka Fox.

Cum au primit noutatea

„Vestea a venit ca o binecuvântare în familia noastră. În perioada de grea încercare în care se află o lume întreagă, vestea că vom deveni părinți a fost ca o rază de lumină. Partea bună a izolării la domiciliu a fost și va fi creșterea natalității în RM😄. A fost și este un copil dorit, iar așteptarea este plină de dragoste, încredere, speranță”, ne destăinuie Tinka pentru EA.md.

Planurile nu se fac… iar cariera poate aștepta

„Schimbări majore, radicale în viața mea n-au fost. Suntem foarte conștienți de venirea unui nou membru în familie, iar noi la rândul nostru ne iubim, ne susținem și mai mult.

Ce ține de cariera mea artistică – este o realizare care a implicat dorință, dragoste, muncă, izbândă și poate fi reluată în orice etapă a vieții. Iar nașterea copilului este ceva suprem, e o binecuvântare. Sunt foarte calmă la acest capitol. Important pentru noi e să vedem copilul că este bine, sănătos și, ușor-ușor, vom reveni la activitățile artistice”, ne spune actrița.

Fată sau băiat?

„Noi în general ne-am dorit un copil și eram bucuroși și de fată, și de băiat. Până a afla sexul copilului inima mea de viitoare mamă😄 îmi spunea că voi avea un băiat. Dar, în cele din urmă, vom avea o fetiță❤! Bucurie mare, mai ales pentru Oleg, soțul meu, care abia așteaptă să împartă dragostea lui multă la două fete🥰. Ce ține de nume aveam câteva variante, dar încă nu am decis. Cert e că ne dorim un nume puternic, frumos care o va însoți toată viața”, a declarat Tinka Fox, în exclusivitate pentru EA.md.

Redacția EA.md îi dorește actriței multă sănătate și îi mulțumim pentru încrederea de a împărtăși această veste cu publicul prin intermediul nostru!