O companie cu mari tradiții de producere face totalurile celor 20 de ani de activitate

-
EA.md
- 4 min read

Articole recomandate
- prev
- next
Procesatorii de carne avertizează că prețul mezelurilor ar putea crește cu zeci de procente
-
Cristina Botnarevschi
- 2 min read

În ultimele două săptămâni, prețul cu ridicata al cărnii de porc autohtone (jumătăți de carcase) a înregistrat o creștere medie de 10-15%.
Pentru unii producători de p...
Carnea de porc preferă cuptorul. Cum preparăm friptura cu legume (Video)
-
EA.md
- 1 min read

Ingrediente:
Ceafă de porc
Morcov
Ceapă
Cartofi
4 roșii
Rozmarin
Apă plată
Ulei
Sare și piper negru.
Mod de preparare:
1. Taie carnea cubulețe de circa 4 cm. după care...
Care este secretul de preparare al celui mai suculent steak de vită
-
EA.md
- 1 min read

Ingrediente:
2 steak-uri de vită
Lime
Unt
Rozmarin
Sare și piper negru
Mod de preparare:
1. Condimentează cotletul de vită cu sare și piper, apoi stropește-l cu puțin ul...