Câteva zile în urmă artista a fost internată de urgență fiind într-o stare deosebit de gravă. Fanii vedetei sunt în stare de șoc.

Pe 11 martie, Iulia Nachalova a fost internată de urgență într-o clinică din Moscova, fiind într-o stare deosebit de gravă. Femeia se simțea rău și se pare că motivul durerilor a fost o bruscă cădere a zahărului în sânge, stare agravată de o gută acută.

Aceasta a fost dusă direct la terapie intensivă, iar câteva zile mai târziu, atunci când femeia a încetat să respire desinestătător, medicii au luat decizia și a fost indusă în comă artificială, starea ei continuând a fi una deosebit de gravă.

Purtătorul de cuvânt al artistei, Anya Isaeva a venit cu un mesaj pentru internauți: „La început lucrurile nu păreau atât de grave. Nu aveam motive să ne îngrijorăm. Într-adevăr este într-o stare gravă și ne facem griji pentru ea. Sperăm ca lucrurile să se amelioreze și să se facă cât mai curând bine. Vă rugăm oameni buni, să nu puneți atâtea întrebări pentru că nu vă putem da răspunsuri. Medicii încă nu au stabilit un diagnostic final. Mulțumim pentru înțelegere”

Fanii vedetei sunt șocați, mai ales că recent artista publica fotografii din vacanța petrecută în Italia. Prietenii și familia, colegii de breaslă și fanii așteaptă cu nerăbdare vești bune despre starea Iuliei.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Alla Pugaceva, criticată dur de internauți pentru rochița periculos de scurtă (Foto)

Distribuie articolul: