Actrița americană a fost uluită cu o surpriză foarte „creativă”. Ea a primit în dar un tort în forma unui penis gigant cu ocazia câştigării unui premiu Emmy. Cei care au surprins-o pe Gillian Anderson, în vârstă de 53 de ani, a fost casa de modă care a îmbrăcat-o la decernarea premiilor de duminică.

Pe tort era o inscripție: „Felicitări pentru unul mare. Semnat Gabi & the Chloé team”, iar penisul avea și o coroană, cadoul de la directorul de creaţie al brandului franţuzesc Gabriela Hearst. Această surpriză a fost pentru premiul obţinut la Emmy, pentru „un rol într-adevăr mare”.

Gillian Anderson a jucat nenumărate roluri celebre, însă s-a remarcat în special cu cele care i-au adus premiul în acest an: Doamna de fier Margaret Thatcher, unul dintre premierii controversaţi ai Marii Britanii, în mega producția Netflix „The Crown” și rolul de profă de sex în serialul „Sex Education”, apariţie care a dus şi la acest cadou original.

Vedeta a publicat fotografie pe pagina ei de Instagram și a scris: „Le permit să mănânce tortul! Mulțumesc. Penisul anului”.

Foto: Instagram/ Gillian Anderson