După ce a aflat că este însărcinată, trăiește cea mai interesantă perioadă din viața sa. Interpreta a dezvăluit că, deși uneori se simte singuratică, învață să accepte schimbările prin care trece ca femeie, ca om.

Cântăreața britanică Ellie Goulding, în vârstă de 34 de ani, și-a anunțat sarcina, dezvăluind detalii într-un interviu pentru Vogue. De când a început pandemia, Ellie și soțul său, Caspar Jopling, s-au mutat în Gloucestershire, la două ore distanță de Londra. „Nu ne-am văzut cu nimeni. Ne-am străduit să nu încălcăm regulile, deoarece ne dorim ca toate să se termine. Suntem în carantină. A fost un an ciudat, în special datorită situației în care mă aflu”.

Însărcinată în 30 de săptămâni

Aceasta a susținut un concert în august și nu avea idee că era deja însărcinată. „Am plecat pentru scurt timp, când ni s-a permis. A fost o nebunie pentru că era aniversarea noastră de un an. Nu acesta era planul. Gândul de a rămâne însărcinată nu părea că ar putea fi o realitate. Să rămân însărcinată m-a făcut să mă simt uman. Vreau un cuvânt mai bun decât femeie, [dar] – Am o siluetă pe care nu am mai avut-o până acum. Mă bucur. Soțului meu îi place”.

La început nu-i venea să creadă

„Încă mănânci la fel, arăți la fel, pentru o vreme probabil că am fost în negare. Eram într-o perioadă atât de bună pentru fitness. Am început să am un corp complet diferit și o energie diferită, nu mă puteam descurca cu toate!”spune, artista

„De fapt, am trecut de la gândul la cât de sănătoase erau salatele mele, micul dejun și consumul de nuci și semințe, că tot ce îmi doream era McDonalds.

Și am fost cam îngrozită, mi-am dorit brusc toate lucrurile rele! Orice a făcut acest bebeluș când mi-a preluat corpul a fost, Oh nu – nu vreau broccoli, spanac, varză! Voiam doar zahăr și carbohidrați”, mai dezvăluie Ellie.

Emoțional nu este ușor

Când vine vorba despre experiența emoțională de a fi însărcinată în această perioadă dificilă, Goulding spune că a dus la o mulțime de auto-reflecție, alături de sentimente de izolare suplimentară. „Ai partenerul tău și ai prietenii tăi, dar într-o pandemie, se poate simți deosebit de singuratic. Pentru că nu era ceva ce planificasem chiar acum, [și] știam că este o călătorie mai solitară din cauza a ceea ce se întâmplă. Cred că asta m-a făcut să păstrez secretul și m-a făcut să mă protejez foarte mult. Boala și oboseala nu erau nimic din ceea ce am experimentat până acum.

Simt că este un tabu să vorbim despre sarcină ca fiind provocatoare. Nu este întotdeauna senin și ca și nu poți fi întotdeauna strălucitoare. Nu spun că fiecare secundă a acestei sarcini a fost nenorocită. Nu va fi întotdeauna ușor. Dar am un nou respect pentru orice femeie care are copii”, dezvăluie viitoarea mămică.

Sexul bebelușului

„Am aflat în mod implicit pentru că am făcut o scanare. Ne-am dorit doar un copil sănătos. Instinctiv, întreaga dezvăluire de gen nu este treaba mea

Încerc să iau lucrurile așa cum sunt în acest moment și să nu mă îngrijorez [prea mult] cu privire la viitor, deoarece fiecare zi este diferită. Este plăcut să mă gândesc la creșă și la ce fel de bebeluș voi avea, dar personal am reușit să mă descurc, să mă împac cu mine, acceptându-mă rea sau bună zilnic”

Goulding îmbrățișează necunoscutul și nu-ți face griji pentru viitor. „Sunt încântată să fiu mamă – dar vreau și să mă asigur că voi continua să lucrez”, adaugă ea. „Abia aștept să mă întorc în turneu. Va fi o experiență total nouă”

Deși în Marea Britanie, Ellie Goulding era deja cunoscută, celebritatea internațională i-a adus-o piesa interpretată pentru filmul „Fifty Shades of Grey”.

Sursa: Vogue