Mobiasbanca – OTP Group își așteaptă potențialii angajați la Târgul de Cariere 2019, cu cele mai bune oferte de angajare. Operator ghișeu universal, analist financiar, administrator de sistem, specialist creditare, analist programator sunt doar câteva din funcțiile vacante prezentate la Târg. 

Avantajele unui job la Mobiasbanca

Indiferent de poziție, Mobiasbanca oferă mai multe avantaje angajaților săi, precum: instruiri și dezvoltare profesională, salariu motivant, schimb de experiență internațională, tehnologii avansate, tichete de masă, condiții de muncă moderne și acces la sala de sport. 

Toți cei interesați de a face carieră la Mobiasbanca – OTP Group sunt așteptați la standul Băncii, în perioada 1-2 noiembrie curent, la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

Mobiasbanca OTP – Group S.A. este  parte a unuia dintre cele mai importante grupuri financiare din Ungaria și regiunea Europei Centrale și de Est. Oferă  servicii și produse moderne, care corespund standardelor internaţionale şi o abordare individuală în relaţia cu clienţii, reflectată prin rapiditatea operaţiunilor, sporirea gradului de confort al clienţilor şi personalizarea ofertelor bancare. 

Cu 730 de angajați, 53 de sucursale pe întreg teritoriul Moldovei și peste 166 mii de clienți activi, Mobiasbanca este recunoscută drept una dintre cele mai de încredere bănci pe piața Moldovei. 

P

Distribuie articolul: