O mamă a doi copii din America, pe nume Jordan Harrison, a decis să experimenteze cu propria placentă. După a doua naștere, femeia a cerut medicilor să o ia acasă. A uscat-o și a transformat-o în pulbere. Acest praf acum îl adaugă în supe, dar și în mâncăruri de felul doi, cum ar fi deserturi sau cocktailuri.

Femeia în vârstă de 29 de ani susține că a simțit efectul pozitiv al placentei imediat după prima doză.

Tot ea afirmă că acum se află într-o stare mai bună și este mai energică. Potrivit ei, această pudră o ajută să scape de durerile menstruale. După câteva luni de când folosește produsul, Jordan a decis că trebuie să împărtășească „descoperirea” sa și cu alte femei. Tânăra mămică a început și o mică afacere, acum pregătind deserturi și alte gustări în care folosește placenta. În plus, ea face și decorațiuni de Crăciun la care folosește particule de aur comestibil și adaugă și pulbere din placentă.

„Când am auzit pentru prima dată despre mâncarea placentei, am avut o reacție de uimire. Cu toate acestea, în timpul celei de-a doua sarcini, m-am aprofundat mai mult în acest subiect și am vrut să încerc. Rezultatul mi-a plăcut. Nu aș vrea să ascund aceste informații față de celelale mămici”, a spus Jordan.

După ce a pregătit mai multe deserturi și a realizat decorațiuni de Crăciun, femeia a început să facă și accesorii – mici pandative din sticlă în interiorul cărora se află pulbere de placentă. Pentru mamele care sunt mai conservate în ce privește consumarea placentei propriu-zise, lui Harrison i-a venit ideea de a crea capsule aidoma unor medicamente obișnuite.

Citește și: O nouă modă în Statele Unite ale Americii: femeile își mănâncă placenta după naștere

Sursa

Distribuie articolul: