Fotografia este în primul rând o amintire, totuși, nu întotdeauna se întâmplă ca aceasta să ne aducă emoții pozitive și frumoase. Pentru că anume imaginea ne poate prezenta realitatea pe care unii poate nu au văzut-o niciodată. 

Răul vs binele, sau dur vs adevărat? Astfel eu aș putea să descriu aceste fotografii, deoarece e greu să descrii ceva ce e într-adevăr dureros. Din păcate realitatea nu mereu este frumoasă, armonioasă și cel mai important „fericită”. Un cuvânt care trebuie într-adevăr apreciat.

O realitate dură arătată prin fotografii. Sau mai exact o adevărată istorie de viață, unde sunt expuse două realități: una mai bună și una mai puțin bună. Autorul fotografiilor de mai jos ne arată cât de greu supraviețuiesc unii copii din familiile defavorizate. Vedem diferența dintre o viață de familie cu un venit mai bun și cei care trăiesc mult mai greu din punct de vedere financiar. Copii cu lacrimi în ochi, flămânzi, și disperați sau copii fericiți, bine îmbrăcați care merg la școală? Două lumi total diferite, dar totodată atât de asemănătoare. În partea stângă a fotografiei vei vedea: sărăcie, război și nedreptate, iar în partea dreaptă: pace, bucurie și grijă. Două lumi arătate într-o singură imagine.

Iată 10 fotografii care te vor putea lăsa fără cuvinte. O artă care poate fi și altfel. 

Eu am numit aceste fotografii „o altfel de artă”. Tu cum le-ai descrie?