O vorbă din popor spune că dragostea nu are vârstă, iar acest lucru îl demonstrează și un cuplu din Iași. O bătrână în vârstă de 76 de ani s-a căsătorit cu un bărbat cu aproape 30 de ani mai tânăr decât ea. Potrivit reportajului realizat de „BZI” cuplul era de mai mulți ani împreună, dar abia acum, cei doi s-au decis să-și unească destinele în fața Lui Dumnezeu.

Duminică tanti Sofica a îmbrăcat rochia de mireasă, iar Miluţă  costumul de mire. Cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, în ciuda gurilor rele din comună. Rochia de mireasă, tanti Sofica o avea de mai mulți ani, aceasta doar aștepta să fie îmbrăcată. Acum bunicuța este numită „mireasa anului 2021” din România.

„Mie mi-e cam rușine. Ce să zic acum? Am făcut-o, am făcut-o. Ne-am cunoscut și am rămas împreună. Eu am venit recent în țară, am fost la muncă în străinătate. Ea mă așteptă mereu. Acum ne-am cununat. Eu am vrut să fiu mire, că nu am fost niciodată, și s-a îmbrăcat deja și ea în rochie de mireasă. După cununie am mers la nași, am stat la masă, a fost frumos”, a povestit Miluță în reportaj.

De obicei, îndrăgostiții mai greu își găsesc nașii, aceeași problemă au întâlnit-o și mirii de la Iași. Într-un final, sfătuiți de preotul din sat, au reușit să-și găsească părinți spirituali și să se cunune. 

„Noi suntem împreună de când a murit soțul meu. Cam după jumătate de an, cam așa. Ei, la început toată lumea vorbea despre noi, nu era om să nu știe. După, nu a mai fost cine știe ce tam-tam și ne-au lăsat în pace. Preotul tot mi-a spus că ar trebui să mă cunun, că trăim în păcat. Am vrut să mergem, dar nu am găsit nași. Nimeni nu voia să ne cunune. Până la urmă, fratele lui a acceptat și duminică ne-am cununat”, a spus Sofica Onică.

Mireasa Sofica a menționat că în ziua evenimentului special, ea nu a fost chiar cea mai fericită, pentru că ai săi 5 copii, nu i-au fost alături. Toți au aflat că bătrâna s-a cununat, pentru că au primit fotografii  pe Facebook.

Vizionează aici tot reportajul: