Astăzi, 28 mai, majoritatea gimnaziilor și liceelor din țară ar fi sărbătorit ultimul sunet. Discipolii ar fi participat la careu, ar fi avut ocazia să-și ia rămas bun de la colegi, de la școala care i-a găzduit și de la dascălii care i-au îndrumat și le-au oferit atâtea cunoștințe. Din păcate, din cauza stării de urgență, acest lucru nu a fost posibil.

„Cutezați, depășiți obstacolele și uitați de limite”

Mai mulți profesori de la Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi” din Chișinău au postat pe Facebook un mesaj video emoționant pentru elevii școlii. Discipolii le-au mulțumit acestora și le-au urat vacanță frumoasă, iar absolvenților le-au dorit succese mari și drum bun în viață.

„Au trecut anii, dar amintirile sunt cele care au rămas veșnice alături de noi! Vă mulțumim pentru tot efortul și cunoștințele dăruite tacticos, scumpii noștri profesori!”, este unul dintre mesajele frumoase și pline de recunoștință a discipolilor, aduse dascălilor săi.

„Amintirile sunt călătorii reversibile ale sufletului. Acestea aduc în fața noastră oamenii frumoși ai trecutului și ai prezentului”

Urmăriți mesajele emoționante ale profesorilor în imaginile de mai jos:

Sursa: Facebook.com