A depășit limita vitezei de deplasare permisă. Fiind oprită de ofițerii de patrulare pentru această încălcare, o șoferiță de 53 de ani, din Măgdăcești, s-a luat la ceartă cu inspectorul. Momentul a fost înregistrat de camera montată la pieptul polițistului.

Deși inspectorul i-a demonstrat înregistrarea radarului, femeia nu și-a recunoscut vina, nu a dorit să prezinte permisul de conducere și a preferat să-și prezinte emoțiile într-o manieră necenzurată, la un moment dat învinuindu-l pe ofițer de minciuni și limbaj necenzurat. Totuși, aceasta nu a înțeles că este înregistrată în acel moment, deși inspectorul de patrulare a menționat faptul de câteva ori.

Somată de nenumărate ori să prezinte actele pentru ai fi întocmit procesul verbal, după încercarea de a-și chema fiul la locul faptei, femeia a cedat, ca într-un final, inspectorii de patrulare să stabilească că șoferița deține permis de conducere categoria „F” (permis eliberat pentru conducătorii de troleibuze).

Aceasta a fost documentată pentru „conducerea vehiculului cu permis de conducere de o categorie necorespunzătoare” și „depășirea vitezei de circulație stabilită pe sectorul respectiv de drum de la 20 la 40 km/oră”, scrie echipa.md.

Urmăriți momentul în video de mai jos.

Sursa: Youtube / Echipa 902

Citește și: Ce greșeli să NU faci când te pregătești de examenul auto! Reporterul nostru vă povestește din propria experiență