În toiul unei dispute, când simți că niciun argument nu-i de ajuns, îți dai seama că orice ai spune, nu vei reuși să te faci înțeleasă. Cuvintele și gesturile tale parcă se izbesc de un zid, tensiunea crește la cote periculoase, pulsul crește de parcă ai urcă un munte alergând. Dacă ai fi știut că se va ajunge aici și că din cearta asta nu te vei alege cu nimic bun, ai fi renunțat din start, nu-i așa?

Totuși, cum poți să știi asta de la început? Astrele îți pot fi de ajutor aici – acestea sunt zodiile cu care nu-i bine să te cerți:

Scorpion

Scorpionii se manifestă foarte intens dintr-un motiv. Guvernați de Marte (știți, zeul războiului), nu ezită să te lovească acolo unde te doare. Nu sunt insensibili, însă oamenii ajung să le dezvăluie punctele lor slabe, temerile și secretele, iar dacă cineva îi calcă pe coadă, contraatacă lovind exact în punctele sensibile.

Gemeni

Înainte să-ți dai seama încotro va ajunge dispută, nativul din zodia Gemeni știe deja despre ce vorbește. Rareori întră intr-o ceartă fără să fie pregătit, dar chiar dacă nu stăpânește pe deplin chestiunea care a provocat conflictul, știe cum să se impună pentru că privește lucrurile din perspectiva ta și îți cunoaște abordarea. O să te facă să te simți ridicol, pentru că are răspuns la orice.

Berbec

Ca și Scorpionul, această zodie este guvernată tot de Marte. Și se vede. Nu vrei să te cerți cu un Berbec, fiindcă temperamentul sau se aprinde ușor. Furia lui poate exploda și poate fi intimidant. Se enervează repede și se poate calmă la fel de ușor, dar nu-ți va fi ușor să treci peste asta și nici nu mai știi ce să mai zici. Berbecul poate fi destul de imprevizibil.

Fecioară

Încă o zodie cu care nu-i bine să te pui. Cunoaște totul despre ține și nu se ferește să înfigă lama adânc acolo unde te doare mai tare dacă crede că e necesar. Te poate intimida ușor cu calmul sau relativ și enervant. Dacă și-a format o părere și a apucat să se așeze pe o poziție, atunci știe că are dreptate și nu ezită să se certe cu ține până în pânzele albe.

Vărsător

E o zodie înțelegătoare, dar poate fi și aspră când judecă anumite aspecte. Nu se teme să-ți spună exact ce gândește și de ce este 100% convinsă că greșeșți. Ca și Gemenii, Vărsătorul este capabil să se pună în locul tău, iar în mintea să a jucat deja rolul avocatului diavolului pentru a-ți depista și distruge argumentele.

Distribuie articolul: