Dacă nu ai decis cu ce hairstyle să surprinză de sărbători, îți spune noi că se poartă culorile vii, accesoriile, tunsorile scurte si rebele. Mai jos, vezi câteva idei interesante și cât se poate de originale.


Accent pe culoare

Față de anul trecut, în luna Decembrie a acestui an accentul cade pe culoare. Se cer transformări radicale și spectaculoase în prag de Sărbatori – părul vopsit în diverse nuanțe de gri, dar și fuchsia, albastru și turcoaz. Decembrie va fi o lună veselă și ușor stridentă.

Tunsori scurte și avangardiste

În ceea ce privește tunsoarea, piața a trecut de la o extremă la alta. Dacă anul trecut era la mare căutare părul lung, care dădea astfel posibilitatea unor coafuri elaborate și spectaculoase, în acest an sunt în trend tunsorile scurte, rebele și avangardiste. Sunt mai ușor de aranjat și mult mai versatile.

Glitter și accesorii metalice

În materie de coafură, tendința de glam se menține. Sunt în trend coafurile cu mult volum, cutele inspirate din filmele anilor ’40, wet-look-ul dar și glitter-ul aplicat pe păr și tot felul de accesorii metalice precum coronițe, agrafe cu pietre semiprețioase sau diademe.

Sursa: okmagazine.ro