Diva tot divă rămâne și la 30 de ani, și la 81. Stela Popescu e un etalon de eleganță și de frumusețe, iar aparițiile ei îndrăznețe ne demonstrează că viața unei femei nu se încheie odată cu pensionarea.

Îndrăgita Stela Popescu are 81 de ani dar este foarte activă în carieră. De curând, într-o postare de pe rețelele de socializare, actrița s-a lăsat fotografiată cu un decolteu spectaculos la vedere. Dar nu e prima dată când Stela are apariții de senzație. La recentele gale ale Premiilor Gopo, Stela Popescu a fost lăudată pentru ținutele deosebite, dar și pentru gleznele de gazelă pe care le-a afișat în pantofi cu toc.

Actrița a făcut de curând și câteva declarații curajoase, legate de sex:

„Sexul este foarte important, dar trebuie tratat cu seriozitate. Sexul este vital. E absolut vital. Poate că există şi o potrivire sau nepotrivire naturală. Sunt oameni care nu s-au înşelat toată viaţa. Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat, cu mare grijă. Există porniri în viaţă când nu te mai poţi stăpâni. Este o stare absolut înnebunitoare. Asta nu se întâmplă des, ci foarte rar. M-am simţit vinovată apoi. Şi acum mă mai gândesc. Am crezut că nu pot să mă mai pun pe picioare o vreme după moartea lui Puiu (n.r. soțul Puiu Maximilian )”, a declarat Stela Popescu la „Xtra Night Show”.

Foto: Click.ro