Loredana Groza atrage toate privirile și naște adevărate controverse cu aparițiile sale publice. Indiferent că vorbim despre videoclipuri, emisiuni tv sau poze pe Instagram, diva stârnește multe reacții. 

În cele mai recente imagini de pe rețelele sociale, Lori apare îmbrăcată într-o rochie roșie cu un decolteu până la abdomen.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от LOREDANA (@loredanagroza)


Decolteul generos al vedetei a stârnit multe comentarii: „De ce nu te-ai etalat la o vârstă mai fragedă?. „Te-ai tunat, Lori, numai tu știi câte operații ți-ai făcut!”. „Măi femeie, ai și tu o vârstă, de acum nu te mai potolești!”. „De la o anumită vârstă nu îți mai etala atât de vulgar bijuteriile familiei (…) Exemplul unei doamne de succes unde este?” – au fost câteva dintre cuvintele celor care nu au apreciat modul în care s-a afișat solista de 50 de ani în a doua zi de Paște.

Pe de altă parte, au existat și destui admiratori care au rămas de partea artistei și au complimentat-o pentru frumusețe și senzualitate.

Citește și: Loredana a lansat piesa „Fericire” împreună cu 10 maneliști. Un cocktail de muzică lăutărească, hip hop, electro și trap (Video)

Distribuie articolul: