Loredana Groza, alături de zeci dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, printre care și: Florin Salam, Jador, Vali Vijelie și Costi, joi 22 aprilie, a lansat videoclipul la piesa „Fericire”. Melodia se bucură de un real succes și până la momentul actual a adunat 3,3 milioane de vizualizări.

Loredana Groza este acum în vacanță, în Miami, însă piesa ei deja se află pe locul doi în Youtube Trending România. Colaborarea ei cu 10 dintre cei mai cunoscuți maneliști din România a fost bine primită de fani.

De altfel, artista a scris pe Facebook că piesa „Fericire” a ajuns pe locul 8 mondial, o premieră pentru industria muzicală din România.

„Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi din bancă…de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen de muzică. Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gyspy music, electro, trap…reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite.”, a mai scris Loredana pe pagina sa de Facebook, la scurt timp după la lansarea piesei.

Iar Costi a scris pe pagina lui de instagram: „Un proiect special. Cel mai FRESH spectacol auditiv. Cea mai fresh îmbinare între genuri de muzică și generații.”

Conform informațiilor publicate odată cu apariția videoclipului, melodia a fost concepută de Costi, versurile au fost scrise de Alina Manolache, iar videoclipul filmat de Alex Ceușu.

Urmărește videoclipul piesei „Fericirea” și spune-ne dacă îți place.

Foto: Instagram / Captură ecran

Autor: Micaela Nemîchin, reporteră ea.md