Blake Lively și Ryan Reynolds sunt cunoscuți și admirați pentru simțul umorului pe care-l au și-l promovează și în viața de cuplu. Cei doi nu ratează nicio ocazie să facă glume pe seama celuilalt, iar Blake nu a ratat nici acum ocazia, când în mediul online a apărut o fotografie cu totul bizară cu soțul ei, Ryan. 

În mediul online s-a publicat o fotografie cu Ryan în care acesta apare într-o ipostază ceva mai stranie. Actorul fiind surprins într-un magazin purtând o ținută sumară compusă din chiloți și un top, în culori aprinse.

Bineînțeles că această fotografie este una făcută în Photoshop, dar chiar și așa, Blake nu a putut rata ocazia și a decis să se amuze pe seama acesteia.

„Nu-mi mai furați fotografiile mele personale”, a glumit Blake.

Replica lui Blake a fost apreciată de sute de utilizatori, care la rândul lor, la fel au fost destul de creativi în felul de a comenta fotografia.

„La drept vorbind nu prea mi-a placut de el vreodată, dar acum…”

„Oare chiar e Photoshop?”, scriu ei.

Protagonistul fotografiei nu a venit încă cu o reacție de răspuns, dar cu siguranță nu va rata ocazia să mai glumească pe seama soției sale, așa cum a făcut-o și luna trecută, când i-a luat în derâdere „abilitățile de stilistă”.

„Ea m-a tuns odată. Procesul durat cam două ore și treizeci de minute. În cele din urmă tunsoarea mea arăta așa de parcă ar fi făcut tot cu ajutorul unei… brichete”, a glumit Ryan.

Sursa foto: Dailymail.co.uk

Distribuie articolul: