Fiecare sezon vine cu anumite tendințe. În ceea ce privește manichiura, sezonul rece 2018 scoate în evidență unghiile cu câteva trucuri simple, nuanțe închise și modele care cu siguranță îți vor surâde.

Accente delicate 

Nu trebuie să-ți colorezi neapărat întreaga unghie. E suficient un mic model, cum ar fi o banală dungă, pe unghiile pe care dorești să le pui în evidență.

Nuanțe închise

În acest sezon se poartă nuanțele de ojă închise, fără alte accesorii sau sclipici. Alege simplitatea și culorile închise și cu siguranță nu vei da greș.

Accesorii strălucitoare

Dacă unghiile simple nu sunt pe gustul tău, alege nuanțele de ojă sidefate și accesoriile tip diamante, în diferite mărimi și culori. Vei străluci ca o divă!

 

 

Ojă sclipitoare 

Dacă nu ești adepta accesoriilor pentru unghii, poți opta pentru acest tip de ojă sclipitoare. Oja cu sclipici înlocuiește cu succes diamantele și conferă eleganță și feminitate. Pentru o seară specială de gală, alege o manichiură precum cea din imagine.

Efect Metalic 

Cu o ojă metalică, cu siguranță nu dai greș! Alege cu încredere acest tip de ojă care îți scoate în evidență nonconformismul și curajul. Unghiile metalice sunt perfecte pentru serile petrecute cu prietenii sau la un festival, pentru că reprezintă tinerețea și libertatea. Ieși din tipare cu ajutorul nuanțelor metalice de ojă!

Diferite modele

Unghiile simple sunt ideale pentru femeile calme, liniștite și timide, fapt pentru care cele îndrăznețe trebuie să încerce ceva mai mult. Dacă te încadrezi în rândul femeilor care simt nevoia să iasă în evidență și urăsc monotonia, optează pentru diferite modele pentru unghiile tale. Poți umple fiecare unghie de diferite modele, mici sau mari, atâta timp cât tu te simți fericită și împlinită. Tendințele îți permit să uiți de simplitate și să-ți faci de cap în ce fel vrei tu pe toată lungimea unghiilor.

SURSA: Divahair.ro