Este o actriță cunoscută și o influenceră cu peste 100 mii de urmăritori doar pe Instagram. Acest lucru se datorează umorului deosebit cu care este înzestrată Victoria Roșca aka Zâmbărele. De ce e supărată pe „influencereală”, cât de mult iubește Teatrul Popular și cât de bine cântă piesele anilor ‘2000, află din articol.

Victoria Roșca i s-a alăturat lui Ion Orlov în emisiunea La-La Car, cu care s-a aventurat într-o călătorie cu mașina prin oraș. Această escapadă neapărat vine la pachet cu muzică și desigur destăinuri.

Invitata a recunoscut că niciodată nu a făcut concursuri pe rețele de tip giveaway și nu pentru că nu a fost abordată ci pentru că la un moment dat a primit o propunere jignitoare. „Dacă nu găsim limbă comună din start, cred că nici nu trebuie să ne intersectăm”, dezvăluie actrița.

Citește și: Olga Verbițchi, așa cum nu am mai văzut-o. Joacă fotbal, cântă manele și face actorie (Video)

Victoria a povestit lucruri curioase despre viața ei, relația cu teatrul și ce crede când i se spune că s-ar inspira de la Ionela Hadârcă.

La un moment dat, Victoria a avut o adevărată surpriză, care a lăsat-o mască atunci când s-au deschis ușile mașinii, surpriză pe care vă invităm să o descoperiți în video de mai jos.

Sursa: Youtube / Six Points Media

O să-ți fie interesant să afli Cum sună piesa „Unde, Unde” în… rusă sau în stil metal… cântată de băieții de la AKORD  (Video)