Vă spuneam, într-una din zilele trecute, că personalitatea rusă cu cei mai mulți followeri de pe Instagram devine oficial actrița Nastasya Samburskaya. Vedeta de 29 de ani inspiră nu doar prin modul său de viață, ci și prin look-uri îndrăznețe.

Cele 7 milioane de fani virtuali ai Nastasyei Samburskaya au admirat multe schimbări de hairstyle pe care vedeta le-a testat mai ales în ultimul an. Actrița adoră noutățile beauty, iar accentele de culoare din părul său apar mai des decât se aștepta cineva.

Mai nou, vedeta și-a vopsit părul cu accente de verde și le-a încurajat pe fane să nu fie speriate de schimbări, ci să le testeze cu îndrăzneală.

„Am iarăși o culoare nouă. Mi-am vopsit părul cu verde și vă îndemn să nu vă fie frică de schimbări. Vremea moftusoasă din această perioadă a anului pur și simplu trebuie să fie dizolvată cu astfel de culori îndrăznețe și poate neașteptate. Chiar și în păr”, a mărturisit Samburskaya.

La acest ombre colorat a muncit și de această dată Evgheny Sedoy – unul dintre cei mai reputați hairstyliști din Federația Rusă.

Alte culori îndrăznețe din părul Nastasyei Samburskaya:

Давай поженимся?😝

A post shared by НАСТАСЬЯ СамбурскАя (@samburskaya) on

Довольная морда ❤️ я в шоке…

A post shared by НАСТАСЬЯ СамбурскАя (@samburskaya) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: