Enter Moldova spune „Nu cumpăra. Așteaptă Black Friday”. Lasă pentru mai târziu cumpărarea dispozitivului electronic dorit. Asta, pentru că urmează tocmai 3 zile de reduceri uriașe din an în cadrul Black Friday.

În perioada 24-26 noiembrie, toate magazinele Enter din Moldova oferă cumpărătorilor reduceri substanțiale la o selecție bogată de produse din sortiment. 

În acest sezon, compania Enter este și mai generoasă în promoția Black Friday, astfel încât vei avea disponibile peste 2 mii de produse. Vei găsi laptopuri cu până la -15% reducere, smartphone-uri, până la – 25%, Smart TV, până la -15% și un discount de până la 50% reduceri pentru gadgeturi, periferice gaming și accesorii.

Venim în întâmpinarea clienților noștri, motiv pentru care oferim tocmai trei zile de reduceri masive. Cumpărătorii care și-au dorit să achiziționeze un anumit produs Enter, vor avea ocazia să se bucure de cele mai mici prețuri și astfel să economisească sute de lei”, declară Ana Chicu, director marketing Enter.

Promoțiile uriașe de Black Friday sunt valabile atât pentru magazinele Enter din întreaga țară, cât și pe Enter.online, unde vei beneficia de o livrare rapidă, timp de o zi.

Satisfacția clientului este importantă pentru Enter, de aceea oferă cu regularitate promoții avantajoase, pe care le prinzi pe Enter.online sau pe Facebook.com/EnterMoldova. Găsești informația despre promoții și pe Youtube.com și Instagram sau la numărul de contact 0(68)-800-900.

Cucerește viitorul digital cu Enter!

P

Distribuie articolul: