La data de 22 mai, regina podiumului, Naomi Campbell a împlinit 50 de ani. Niciodată nu a dus lipsă de atenție, dar în această zi însemnată Naomi a fost pur și simplu în centrul atenției, primind mii de felicitări și cuvinte frumoase. Primele fotografii de la aniversare au apărut deja în mediul online.

Inundată de flori și îmbrăcată în veșminte albe, Naomi s-a poziționat confortabil pe o sofa din locuința ei. A făcut și niște fotografii așa, ca să-i mulțumească pe cei curioși, care tot doreau să afle cum a sărbătorit diva la ai ei 50 de ani.

Alături de fotografiile distribuite, Naomi Campbell a lăsat și un mesaj care a atras atenția internauților, iar asta pentru că modelul a scris un text destul de emoționant și plin de recunoștință.

„În primul rând aș dori să zic MULȚUMESC pentru toată iubirea, felicitările și gândurile frumoase pe care mi le-ați transmis. Sunt atât de norocoasă de oamenii minunați pe care-i am alături și sunt recunoscătoare pentru toți acești 50 de ani petrecuți pe această planetă frumoasă. Sincer, nu credeam că voi ajunge până aici. Sunt plină de recunoștință celor care au fost alături la bine și la rău, la urcușuri și coborâșuri, familiei mele care m-au îndreptat pe calea cea dreaptă și au fost alături în cel mai discret mod. Până aici călătoria mea a fost foarte colorată, mereu țineam minte că sunt într-un lucru continuu, crescând și învățând zilnic. Fără de voi, eu nu aș fi fost aici, nu ar fi fost Naomi fără de voi (știți voi cine sunteți), onestitatea voastră, consecvența și îmbrățișările înseamnă lumea pentru mine. Vă iubesc, să știți că însemnați enorm pentru mine… Și, Mama, mulțumesc pentru viață și lecții.”

Postarea publicată de Naomi a strâns aproape 200 de mii de aprecieri și numeroase comentarii de admirație.

Acum câteva zile, Naomi de asemenea și-a bucurat urmăritorii cu niște fotografii de arhivă care au fost realizate la începutul carierei sale de model.

Vezi și: La 50 a făcut-o! Naomi Campbell pozând goală într-un vagon de metro (Foto)

Sursa foto: Instagram