Astăzi, 22 aprilie, celebrul model Naomi Campbell împlinește frumoasa și onorabila vârstă de 50 de ani. Cu siguranță, vedeta va fi azi inundată de sute și mii de mesaje de felicitare, totuși printre primii care au felicitat-o rămâne a fi casa de modă Valentino, care a și postat pe pagina de Instagram niște fotografii simbol, fotografii la fel ca operele de artă care o glorifică pe Naomi ca un simbol al frumuseții eterne. 

În vara lui 2019, celebra Naomi Campbell se pare că a participat într-o ședință foto cu totul specială, o ședință foto în care s-a lipsit total de inhibiții și a pozat goală pentru o campanie de publicitate realizată de Valentino. Ședința ar fi fost realizată de către fotografii „Inez and Vinoodh”.

Iar cadrele realizate în unul dintre metrourile orașului New York, astăzi sunt un soi de artă care o întruchipează pe regina podiumurilor, Naomi Campbell care astăzi are 50 de ani.

Cu toate acestea o serie de fotografii din cadrul acelei sesiuni foto au rămas departe de ochii publicului. Azi însă, cu ocazia aniversării celor 50 de ani, Valentino, au distribuit unele dintre cele mai frumoase cadre cu modelul, cadre care demonstrează cât de frumoasă poate fi o femeie, indiferent de vârsta pe care o are.

La drept vorbind, Naomi la ai ei 50 de ani este într-o formă sublimă, această rămâne a fi, în continuare, considerată una dintre cele mai frumoase modele din istoria modei.

Sursa foto: Instagram