Nu există persoane care să nu iubească vara, este anotimpul îndrăgit nu doar de copii, dar și de cei maturi. De aceea, ți-am pregătit câteva lucruri care neapărat trebuie să le trăiești împreună cu familia și prietenii vara aceasta.

 1. Poți să te răcorești în unul din bazinele din țară.   

La doar câțiva km de oraș, sau chiar în Chișinău găsești nenumărate piscine care te vor ajuta să uiți de dorul mării.  Poți profita de liniște unde poți închiria piscina proprie, sau să mergi la una publică, unde cu siguranță te vei distra, unde mai pui că organizează și petreceri.

  2. Explorează Moldova, vizitează locuri turistice.

Moldova este bogată în priveliști și locuri pitorești  unde poți să te bucuri de natură. Orheiul Vechi, una din cele mai populare locații turistice, care nu are nevoie de multă descriere, priveliștile te cuceresc  din prima și nu te saturi niciodată să revii la ele.

Sursa Foto: wikipedia.org

Cetatea Sorocii și Lumânarea recunoștinței, aceste 2 locații nu sunt unicele mândrii din Soroca, o data ajungând acolo nu vei ști ce înseamnă plictiseală, vei face o escapadă în istoria Republicii Moldova, dar vei gusta și din cultura  romilor.

Sursa Foto: paradis-tur

Sursa Foto: HiMoldova.md

,,Stâncile Feteștiului” sau ,, Mica Elveție acest loc te va duce cu gândul că ai evadat din Moldova, te va uimi prin urcușurile și stâncile care îți vor da o stare de aventură.

Sursa Foto: Agora.md

3. Mergi la sat.

Indiferent dacă ai crescut la țară sau oraș, nu are cum să nu te impresioneze vibe-ul de acolo. Cu siguranță îți vei aminti de copilărie, și dacă ai noroc poate și o guști. Fructele din grădină sau niște ,, vărzare” cu vișină neapărat te va face să te simți mai melancolic.

4.  Privește un film din mașină cu ecran mare.

Cu câțiva ani în urmă doar in filmele americane vedem asta, dar din fericire deja putem nu doar să visăm acest lucru. Tot de ce ai nevoie este o mașină și o companie bună. Vei putea ronțăi niște floricele de porumb, și servi o băutură răcoritoare.

Sursa Foto: autocinema.md

5. Ieși la o terasă și savurează răcoarea Chișinăului de seara.  

Dacă dai un tur în Chișinău, o să observi multe localuri cu terase în aer liber, un suc fresh pe un timp canicular te va răcori și neapărat o să îți ofere o stare de bine.

Sursa Foto: Pinterest.ru

Toate acestea, dar  și  multe alte locuri frumoase îți vor crea o vacanță de neuitat, acasă în Moldova. Important este să nu îți pierzi vacanța stând în casă, într-o perioadă atât de minunată și caldă.

Distribuie articolul: