Briggite Trogneux are 64 de ani, este fosta profesoară a lui Emannuel Macron - soțul ei, care a devenit președinte al Franței acum două zile. Deși Briggite e bunică, aparițiile ei sunt cu adevărat impecabile și trezesc admirația francezilor. 

Unii experți spun că Prima Doamnă arată bine datorită botox-ului și chiar unui mini lift facial. Oricare ar fi adevărul, un aspect rămâne cert: fosta profesoară știe să se îmbrace cu bun gust, ceea ce o ajută să arate mai tânără.

PARIS, FRANCE - JUNE 02: French Minister of Economy Emmanuel Macron (R) and wife Brigitte Trogneux arrive for the State Dinner Offered By French President Fran?ois Hollande at the Elysee Palace on June 2, 2015 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

La un eveniment și-a făcut apariția într-o pereche de pantaloni de piele și o bluză lejeră, peste care a purtat un palton în tendințe. Ca ținuta să fie completă, Briggite a încălțat o pereche de pantofi cu toc stiletto și a avut o geantă în aceeași culoare. La prima vedere pare o ținută banală, însă noua Prima Doamnă mizează pe clasic și mai ales pe ceea ce este în trend. Ținutele ei se poartă, în special, de femeile mai tinere.

macrone

Gusturile sale în materie de fashion se învârt în jurul lui Louis Vuitton.

Sursa: click.ro

 

Distribuie articolul: