Imaginea pictoriței Frida Kahlo de River a fost incomprarabilă în toate timpurile. Artista mexicană s-a făcut cunoscută nu doar prin autoportretele sale pictate într-un stil suprarealist, ci și prin imaginea sa extravagantă. Purta flori în păr, avea mustață și „monosprânceană”. Astăzi, o parte din aceste elemente de identitate se regăsesc pe chipul unei fete de 19 ani.

Ea este Scarlett Costello –  o pictoriță de 19 ani, care pur și simplu își adoră sprâncenele bogate și unite în regiunea osului nazal. Deși la prima vedere este un semn de neglijență față de imaginea sa, Scarlett a atras atenția publicațiilor străine și acum e ochită de către tot mai mulți agenți de modă.

Din spusele fetei, sprâncenele au început să-i crească simțitor încă din copilărie, tocmai de aceea testa, în timpul carnavalurilor, imaginea Fridei Kahlo.

„Mama îmi spunea mereu că e mai bine să ai sprâncene înguste. Ea și le smulgea pe ale ei, iar prin anii ’90, și le desena apoi cu creionul pe pielea practic epilată, pentru că așa era la modă”, recunoaște acum modelul.

A încercat și ea să le smulgă. Avea cam 15 ani când a observat însă că firele de păr nu se lasă „bătute”, crescând iar și iar, cu o viteză mare. De atunci, a decis să le lase așa cum sunt.

De când se afirmă în modeling, agenții o roagă să nu-și mai smulgă sprâncenele. Vedeți și voi cum arată.

by @_sabrinasantiago

A post shared by @ scarlettcostello on

Foto: Instagram.com, Pinterest

Distribuie articolul: