Acum 4 ani, În țara noastră apare un nou proiect în asigurări. Astăzi, Total ASIG propune soluții complete de asigurare, recunoscute pe piața internațională și națională de profil. Compania a fost decernată cu trofeul NOTORIUM Trademark Awards 2020 la categoria Asigurări.

„Pentru noi, trofeul dar ar fi recunoașterea de către clienții a mărcii comerciale care nu este atât de veche. Compania Total ASIG, într-o perioadă de doar 4 ani de zile, împliniți în această toamnă, este în continuă creștere. Nu ne-am împiedicat să lucrăm chiar și în perioada pandemiei. Noi în calitate de broker de asigurări am lucrat și am evoluat în domeniul dat, respectiv anul dat chiar a fost de creștere”, a declarat Gheorghe Eșanu, Fondator Total ASIG.

Total ASIG are un portofoliu bogat de clienți corporativi, în continuă creștere. Brokerul și-a setat deja planuri mari, piețe noi de cucerit și servicii inovative pentru anul 2021.

„Prioritatea Total Asig rămâne și în continuare siguranța clienților noștri. Suntem oricând gata să propunem soluții de asigurare optime, cu beneficii maxime și la prețuri minime. Prin intermediul brokerului de asigurare, clientul are acces la toate companiile de asigurări din Republica Moldova – acesta fiind un avantaj primordial al companiei noastre. Veți primi consultanță gratuită, livrarea gratis a polițelor de asigurare, evidența valabilității acestora și, poate, cel mai important, asistență juridica în caz de necesitate. Total Asig se va dezvolta și în continuare pe servicii de asigurare profesioniste, la un click sau la un apel distanță”, a menționat în final Gheorghe Eșanu, Fondator Total ASIG.

Echipa performantă de brokeri a companiei Total ASIG crește continuu. Și se instruiește permanent în domeniu pentru a satisface toate cererile clienților. Accesează www.totalasig.md, completează cererea și primește asigurarea pe mail.

P