Schimbările de sănătate din viața interpretei Alla Pugaciova s-au răsfrânt în cel mai frumos mod asupra exteriorului artistei. Vedeta de 68 arată de-a dreptul fantastic, iar dovezi ale faptului sunt și cele mai recente fotografii cu apariția sa.

Orașul leton Jurmala găzduiește, în aceste zile, festivalul Laima Rendez-Vous Jūrmala, la care a primit invitație și Alla Pugaciova. Interpreta a participat la a treia zi de festival, afișându-se alături de soț și cea mai bună prietenă – Alina Redel, în vârstă de 80 de ani.

Pe parcursul spectacolului, interpreta Layma Vaykule a interpretat piesa „Старый друг”, exclamând că i-o dedică Allei Pugaciova și accentuând că aceasta se afla atunci în sală. Onorată de această dedicație, artista s-a ridicat în picioare, fiind scăldată în aplauze.

Amintim că în acest an, Alla Pugaciova și-a trădat secretul imaginii de nerecunoscut, după venirea pe lume a gemenilor Elizaveta și Harry. Artista a subliniat, într-un interviu, că exteriorul său este oglinda fericirii familiale și a stării îmbunătățite de sănătate, aceasta reușind să să își trateze diabetul zaharat.

Alla Pugaciova dezvăluie secretul transformării sale fizice. Cum a reușit să slăbească

Foto: Alla Pugacheva-Fan