De când au venit pe lume gemenii săi, Alla Pugaciova nu face decât să „înflorească” tot mai mult, cu fiecare an. Și dacă tot mai mulți dau vina pe medicina estetică, „motivul” se ascunde cu adevărat în starea de sănătate a artistei, care s-a îmbunătățit mult în ultimii ani.

alla 1Despre „magia” care stă la baza transformării fizice a Allei Pugaciova, atista a vorbit într-un interviu pentru o publicație din Rusia. Acesta a fost oferit în contextul celei de-a 68-a aniversări, pe care vedeta urmează să o celebreze pe 15 aprilie.

„Depresie? Nu am când să trăiesc așa ceva. Nici în tinerețe nu am avut timp pentru ea: învățam, munceam. Mai apoi a fost la fel. Depresia nu este o istorie despre mine. Îmi ziceți că arăt bine… Am mulți ani și mi-aș dori să previn femeile că după 45-50 de ani, pe chipul lor nu se arată vârsta, ci aceea ce sunt ele, copiii lor… Așa că gândiți-vă la asta.

O să vă deschid un secret. Am cumpărat din Israel niște pastile foarte bune, prin care mi-am tratat diabetul, iar eu m-am desumflat”, spune Pugaciova.

 

alla 5

Cât privește vestimentația, una care o avantajează tot mai mult, artista a dezvăluit:

„Am multe haine, însă nu am dulapuri, pentru că toate sunt atârnate pe umerașe. Dacă trebuie să mă pregătesc pentru o ieșire, totul e foarte simplu: mă uit la o haină și mă întreb dacă o să-mi aducă veselie în timp ce o voi purta. Mă ajută foarte mult Alisher (designer), este pur și simplu comoara mea. Are bun-gust, mă cunoaște foarte bine și știe ce mi se potrivește”, a adăugat Pugaciova, în interviul pentru wday.ru.

 

alla 3

16230268_1255549074526447_5102137606792019968_n

Foto: Instagram

Distribuie articolul: