Grupul de hackeri numit Anonymous s-a întors după trei ani în care nu au avut nicio activitate. Grupul a dezvăluit câteva informații pe Twitter despre moartea Prințesei Diana care au șocat pe toată lumea. Familia Regală a fost din nouă acuzată de moartea Prințesei.

Familia Regală Britanică, implicată în moartea Prințesei Diana?

Comentariul făcut de Anonymous sugerează că moartea Prințesei Diana a fost o conspirație uriașă făcută de Familia Regală Britanică, din care aceasta făcea parte. Anonymous a sugerat că Familia Regală trebuie să își ascundă secretele și pentru a face acest lucru, ei au plănuit să o elimine pe Diana și să o reducă la tăcere pentru totdeauna, scrie publicația Pink Villa, scrie verdict.ro

Grupul faimos s-a întors după trei ani de inactivitate pentru a dezvăluit câteva mistere și teorii ce sunt în jurul accidentului fatal ce a omorât-o pe Prințesă pe 31 august, 1997.

„Înainte de moartea sa, Diana vizita spitalele și casele de îngrijiri medicale pe care Jimmy Savile le tortura noptea, a consolidat casa de victime Elm Guest House și a înregistrat câteva testimoniale ale victimelor violurilor de la Palat.”, au scris aceștia.

Aceste dezvăluiri făcute de faimosul grup de hackeri i-au șocat pe toți ce au iubit-o pe Prințesa Diana, pentru că aceasta avea o personalitate extrem de frumoasă și blândă. Mai mulți utilizatori ai rețelei Twitter au declarat că aveau întrebări și nelămuriri cu privire la moartea șocantă a acesteia. Ce i-a șocat pe cei mai mulți este implicarea Familiei Regale în moartea Prințesei, faptul că totul a fost o mare conspirație și accidentul de mașină a fost doar pentru a mușamaliza totul, scrie publicația menționată mai sus.

Mai mult, la cinci ani de la moartea ei, The Guardian publica un articol ce dezvăluia câteva secrete legate de Prințesă: „O casetă dispărută, văzută ultima dată în posesia lui Paul Burrell, conține dovezi ale unor presupuse violuri la Casa Regală.” Este vorba de o bandă de circa 30 de minute ce detaliză acuzațiile unei servitoare ce susține că a fost obligată să întrețină relații intime de două ori cu un bărbat ce lucrează pentru Prințul Charles. Când a părăsit Casa Regală, aceasta a primit 30.000 de lire sterline. Totuși, victima nu a contactat poliția la momentul presupuselor agresiuni.

*Urmărește canalul nostru de pe Telegram

Citește și: De ce Prințesa Diana a fost înmormântată într-un sicriu de plumb de 250 kg?

Distribuie articolul: