Berbec

Pentru nativii singuri în Berbec, a venit momentul să își asume traumele emoționale din trecut și să înceapă să se vindece. Încet, încet, dragostea își va face loc din nou în viețile lor însă trebuie să se elibereze de teamă. Berbecii care se află deja într-o relație stabilă vor primi un avânt financiar surprinzător, cu ajutorul partenerilor de cuplu sau prin intermediul acestora. Dacă vor colabora și vor ajunge la perspective comune, Berbecii și partenerii lor pot face o mișcare isteață în afaceri.

Taur

Se anunță o săptămâna excelență pentru Tauri, indiferent dacă au un partener sau nu. Jupiter va avea grijă de stările lor de spirit precum și de viețile amoroase. Romantismul, erotismul și posibilitățile unor noi începuturi sunt în cărți în această săptămâna pentru Tauri, inclusiv pentru cei care își oblojesc încă inimile rănite.

Gemeni

Pentru Gemenii singuri, drumul către o nouă dragoste începe cu transformări personale și vindecarea unor răni mai vechi. Până când nu vor izbuti să pornească pe un altfel de drum care le va permite să se concentreze asupra propriilor sentimente, dragostea nu le va ieși în cale. Nativii care au deja un partener se vor ocupa în această săptămâna de latura fizică a relației și vor încerca să se revanșeze față de partenerii lor.

Rac

Pentru Racii care au petrecut mult timp singuri, urmează o săptămâna năucitoare în care se vor simți curtati și doriți de mai multe persoane. Acest lucru poate fi pus pe seama lui Jupiter însă alegerile pe care trebuie să le facă nu au legătură cu Marele Benefic, ci cu dorințele și nevoile lor. De altfel, nici Racii care au un partener stabil nu au motive să se plângă pentru că vor simți o legătură emoțională profundă cu persoanele iubite.

Leu

Nevoile emoționale ale Leilor sunt pe cale să se împlinească. Au ajuns în acel punct al vieții în care au învățat să țină în echilibru nevoile lor cât și pe cele ale unui potențial partener, drept pentru care dragostea le poate ieși oricând în cale. Nativii care trăiesc deja o poveste de dragoste vor da în această săptămâna un examen sentimental foarte important, iar relația lor va depinde aproape complet de rezultatul acestuia.

Fecioară

Pentru Fecioare, nu e niciodată ușor să vorbească despre emoții, sentimente și dorințe, însă trebuie să facă acest lucru. A venit momentul în care acești nativi și patenerii lor vor renunta la măști și menajamente pentru a-și dezvălui reciproc ceea ce își doresc de fapt de la această relație. Nativii singuri nu vor duce lipsa de parteneri sau admiratori și vor petrece destul de mult în această săptămâna prinși între ciocan și nicovală emoțională pentru că trebuie să facă o alegere.

Balanță

Nativii în Balanță vor simți că bâjbâie prin întuneric în această săptămâna din cauza comportamentului haotic al partenerilor de cuplu. Dacă au un strop de răbdare și sunt dispuși să asculte fără să judece, se va face rapid lumina și nu va ieși nimeni șifonat. În cazul în care se încăpățânează, se pot aștepta la un conflict răsunător în cuplu.

Scorpion

Se anunță o săptămâna plină de bucurii mai mari sau mai mici pentru Scorpion. Așa cum am spus și în alte rânduri, Jupiter se află în semnul Scorpionului și i-a luat pe nativi sub aura sa protectoare. Au mai multă încredere în ei, sunt mai deschiși, mai serioși, mai sinceri și, în mod surprinzător pentru toată lumea, mai romantici. Toate aceste calități potențate de Jupiter le vor asigura succesul atât Scorpionilor care au o relație cât și celor care se află în căutarea unui partener.

Săgetător

Săgetătorii singuri, cel puțin în mod oficial, par a avea ceva de ascuns. Poate fi legat de noua pasiune din cauza cărora nu pot dormi? Cel mai probabil! E clar că le place să se joace cu focul, însă trebuie să fie foarte precauți. Altfel, cei care au deja un partener simt nevoia să petreacă mai mult timp alături de partenerii lor. Prin urmare, ar fi un moment bun să se retragă într-o mini-vacanță în doi.

Capricorn

În mod complet surprinzător, pragmaticii Capricorni pot ajunge într-o conjunctură socială în care pot dezbate aspecte paranormale. Dincolo de caracterul neobișnuit al acestei întâlniri, nativii singuri pot cunoaște persoane interesante care le împărțesc părerile și valorile. Capricornii care se află într-o relație simt nevoia să facă mici gesturi romantice, necaracteristice, însă care îi vor impresiona în mod plăcut pe partenerii lor.

Vărsător

Partenerii Vărsătorilor pot juca un rol extrem de important în viețile acestora din punct de vedere profesional. Prin intermediul acestora, Vărsătorii pot cunoaște persoane importante care îi pot ajuta să avanseze. În cazul unor altor cupluri, n-ar fi o idee chiar strălucită, însă nativii în Vărsător vor avea grijă să nu încurce borcanele. Cei singuri vor avea ocazia să se apropie mai mult de un coleg de muncă, să se cunoască mai bine și, drept urmare, să lege o relație mai profundă decât cea de până acum.

Pești

Peștii vor descoperi în partenerii lor surse noi de inspirație, de încredere și de curaj, iar acest lucru îi va provoca pe acești nativi să caute în interior noi resurse emoționale. Este o săptămâna în care Peștii se vor simți mai apropiați decât oricând de persoanele iubite. Pentru cei singuri, lucrurile nu par să se schimbe foarte tare iar noiembrie, în general, va fi destul de liniștit. În schimb, spre final de lună, lucrurile se vor precipită și se pot schimbă în bine.

Sursa: kudika.ro