Sora lui Emilian Crețu a făcut prima sa postare pe Instagram, chiar dacă are un profil deja de câteva luni, Nina a spus că fratele ei este cel care întreține profilul și că ea nu vrea să fie activă pe Instagram, dar iată că s-a răzgândit. 

Nina are o podoabă capilară superbă și deseori primește întrebări despre cum o îngrijește. Pentru a le răspunde tuturor Nina a făcut o postare pe Instagram, unde a povestit ce măști își face pentru a-și menține un păr strălucitor și puternic.

„Obișnuiesc să-mi fac măști la păr cu ceea ce am la îndemână. Nu mă conduc după anumite reguli sau criterii stricte. În ultimul timp însă, acord mai multă atenție uleiului de cocos, de măsline, de ricin, la fel miere de albine, lămâie, cognac, albuș de ou sau suc de aloe. Femeilor curajoase, le recomand și sucul de ceapă, doar că va trebui să suportați mirosul neplacul o perioadă de timp, în schimb merită.”

„Să știți însă că nu doar măștilor trebuie să le acordați atâta atenție, pe lângă ele mai sunt încă multe reguli pe care uneori uitam sau ezitam să le urmăm pentru a avea un păr sănătos la propriu. Personal mă conduc după următoarele reguli și vă îndemn să o faceți și voi:

1. Niciodată nu-mi pieptăn părul atunci când e ud, el atunci fiind mai fragil și există probabilitatea mai mare de rupere.

2. Evit să folosesc  uscătorul de păr sau placa, evident.

3. Niciodată nu-l frec cu prosopul după spălare pentru a evita ruperea firelor de păr.

4. Folosesc mereu balsam de păr

5. Folosesc un pieptene de lemn

6. Aplic de două ori șampon la spălare și clătesc foarte, foarte bine cu apă mai puțin fierbinte pentru a închide porii, care nu vor secreta sebum în cantități mari.

Să știți că efectul tuturor acestora, este și la nivel psihologic”, a scris Nina.

Distribuie articolul: