Veșnic preocupată de aspectul ei fizic, Nicole Kidman apelează tot timpul la trucuri de înfrumusețare pentru a se menține în formă și pentru a ne bucura cu tinerețea ei. Totuși, cea mai recentă apariție în Los Angeles, i-a pus în gardă pe fani. Bronzată excesiv și cu părul tuns scurt și vopsit într-o nuanță închisă, Nicole Kidman e de nerecunoscut!

Tocmai a obținut o nouă nominalizare la Globurile de Aur, pentru rolul său din ”Big Little Lies”, însă Nicole Kidman n-are timp de pierdut. Toarnă film după film, explicându-se în modul acesta și apariția bizară de pe străzile din Los Angeles, de zilele trecute. Actrița de 50 de ani a intrat în pielea altui personaj pentru viitoarea ei peliculă, ”Destroyer”, motiv pentru care s-a lăsat transformată.

Cu o perucă scurtă și vopsită într-o nuanță total diferită de cea pe care o poartă în mod normal, Nicole Kidman e schimbată total pentru acest rol. La fel de diferit e și stilul vestimentar pe care a fost nevoită să-l adopte pentru un acest rol, în viața de zi cu zi, Nicole purtând haine mai degrabă boeme și diafane.

Sursa foto: okmagazine.ro

Vezi și:„Nu mi-aş putea dori nimic mai mult decât… niște sâni mari” Nicole Kidman a împlinit 49 de ani

Distribuie articolul: