Îşi doresc un copil, deja de mulți ani de zile, iar acum Nicole Kidman şi Keith Urban sunt, în sfârşit, gata să îşi împlinească visul, a dezvăluit o sursă pentru okmagazine.ro!

Citește și: Nicole Kidman, schimbare de look uimitoare! „Nu-mi vine să cred” (Foto)

Se simt mai îndrăgostiţi ca niciodată, iar acesta este momentul perfect pentru a-şi dezvolta familia”, spune o persoană din anturajul celor doi. La fel e și fiicele cuplului, Sunday Rose, de 13 ani, şi Faith Margaret, de 10 ani: îşi doresc un frate.

Kidman, în vârstă de 54 de ani şi Urban, în vârstă de 53 de ani, se pare că vor apela la serviciile unei mame surogat. Nicole mai are doi copii cu fostul soţ, Tom Cruise: Isabella, în vârstă de 28 de ani, şi Connor, în vârstă de 26 de ani.

Kidman acum se filmează pentru filmul „Being the Ricardos”, iar Urban urmează să plece în turneu în iulie, dar aceștia fac tot posibilul pentru a-şi găsi timp pentru planurile lor.

Keith tânjeşte după un băiat şi Nicole simte acelaşi lucru”, spune sursa.

Când a fost întrebat, într-un interviu, cum a reuşit să-şi păstreze căsnicia şi să rămână la fel de îndrăgostit o perioadă atât de lungă de timp, Urban a răspuns: „Fac acelaşi lucruri pe care le-am făcut când am început să ne întâlnim. Mă ocup de grădină. Dacă nu faci treabă bună, grădina începe să crească şi apoi te plângi că grădina nu este interesantă şi cauţi alta. Eu întreţin această grădină”.

În mod clar, Urban face o treabă excelentă întreţinând această „grădina”, deoarece relaţia lor înfloreşte, iar acum sunt sunt gata de un nou membru.

Sursa: okmagazine.ro