Marele artist Nicolae Botgros a făcut dezvăluiri inedite în cadrul unui interviu recent. Acesta a povestit că fosta sa noră, Adriana Ochișanu, ar fi despărțită de cel de-al doilea soț.

Nicolae Botgros a povestit în cadrul interviului „Iubește viața, la tv8”, despre regretele pe care le are față de fosta sa noră, interpeta Adriana Ochișanu. Acesta a dezvăluit că a suferit enorm atunci când artista și fiul său, Cornel Botgros, și-au încheiat căsnicia cu un divorț.

„Cel mai greu, cred că am suferit eu, mai mult decât Cornel. Fiindcă Adriana mi-a purtat numele meu. Fiincă eu am scos numele Botgros în lume. Cel mai tare m-a durut și nu vreau să fac nicio aluzie, niciun reproș cumva… Doamne ferește. Totuși în 7 ani, se împlinesc acuși 8 ani de când a plecat Adriana. Putea să-mi dea un telefon. Să-mi spună: Uite tată, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Vreau ca tu să știi. Să fii tu cel care să știe ce se întâmplă la noi în familie”, își exprimă marele regret, artistul.

Citește și: Corneliu Botgros a dezvăluit motivul divorțului de Adriana Ochișanu (Video)

Se pare că cei doi nu au vorbit de foarte mult timp, iar Nicolae Botgros nu înțelege de ce s-a întâmplat așa:

„Nu știu de ce am devenit cel mai mare dușman al ei. Eu n-am fost dușmanul ei. Am fost tatăl ei, fiindcă am simțit că în casa noastră este nevoie de o doamnă, pe care m-am străduit să o primesc ca pe o Doamnă. Dacă să vă spun sincer, la noi o știa lumea drept Adriana Ochișanu, iar în România toată lumea o știa numai de „nora lui Nicolae Botgros”, iar asta mie îmi făcea o cinste și o foarte mare satisfacție. Dar ea a negat lucrul ăsta și n-a mai fost nici nora lui Botgros și n-a mai dat niciun telefon”

Maestrul este nostalgic atunci când își amintește de anii în care concertau împreună și erau o familie mare și unită:

„Noi am petrecut cele mai frumoase clipe de familie împreună. Noi am fost împreună tot timpul. Cele mai mare triumfuri le-a avut cu noi. Acum bineînțeles că are succes, cântă, dar adevăratul succes pe care l-a avut Adriana, a fost cu orchestra Lăutarii și a fost în familia noastră. De aici încolo, cum a da Dumnezeu. Ce face asta e treaba ei. Aud că s-a despărțit deja de al doilea. Nu mai sunt împreună. Iarăși te pune pe gânduri și stai și te gândești ce înseamnă asta”, încheie Nicolae Botgros.

Adriana Ochișanu și Corneliu Botgros au divorțat în anul 2013, după un mariaj de 17 ani și au împreună un fiu, Cristian. Artista s-a recăsătorit în 2016 cu Sergiu Zmeu, iar pe 2 februarie 2017 s-a născut fetița lor, Mihaela.

Sursa: Facebook.com/iubeșteviațalatv8

Vezi și: Ce mare a crescut Mihaela, fetița interpretei Adriana Ochișanu! Poză rară cu micuța (Foto)