Nicolae Botgros, violonist și dirijor, în acest weekend are motiv dublu de sărbătoare. Artistul a anunțat despre pasiunea sa față de arta vinicolă și despre lansarea colecției personale de vinuri, realizată în colaborare cu o vinărie din țară.  

Artistul a divulgat cel mai mare secret, pe care îl ascundea de mulți ani la rând de cei mai apropiați oameni. Pasiunea pentru acest tip de artă a descoperit-o mulți ani în urmă, după cum mărturisește Nicolae Botgros.

„Astăzi, m-am gândit că aș putea să vă povestesc despre activitatea pe care nu risc să o cataloghez ca fiind doar un hobby, pentru că am muncit enorm de mult și cu foarte mult entuziasm alături de cei mai devotați specialiști de la Vinaria din Vale”, scrie artistul pe pagina sa de Facebook.

De ce a decis să facă anunțul anume în acest weekend? Motivul este cel mai simplu, pentru că se sărbătorește cea de-a XIX-a ediție a Zilei Naționale a Vinului. Colecția de vinuri este numită „Vița lui Botgros”, de asemenea s-a anunțat că în curând, atât în Republica Moldova, cât și în spațiul românesc, va apărea colecția de vis.

Sursă: Facebook