Familia predicatorului Nick Vujicic numără zilele până la venirea pe lume a curmătorilor doi copilași ai lor. Gemenii sunt programați să se nască în două zile, iar Nick și Kanae Vujicic sunt în culmea fericirii. Mai mare admirația pentru această familie, pentru puterea lui Nick de a reuși să fie și tată, să aibă grijă de familia sa și să inspire atâția oameni, de pe tot globul.

Vedeți mai jos mesajul motivațional soției sale, Kanae, cu numai câteva zile înainte de a aduce pe lume gemenii:

„Călătoria vieții noastre nu este întotdeauna o cale dreaptă și netedă, este plină de prăpastii și munți, unele urcușuri și coborâșuri, și unele drumuri ar putea fi încă în construcție. Nu sunt de acord exact când oamenii spun cuvintele „haos frumos”, dar cu siguranță cred că putem găsi mereu frumusețe în haosul nostru și să ne mulțumim cu el. Bucurați-vă astăzi, în timp ce stați în fața acelui semn STOP și găsiți ceva care să vă facă fericit, ceva ce trebuie să vă mulțumească, cineva căruia să-i zâmbiți și un Dumnezeu căruia să-i vorbiți …
Astăzi aleg să fiu recunoscător/recunoscătoare!
De la familia noastră tot mai mare… către tine!”

Pe lângă mesajele motivaționale, Kanae face sport și arată uimitor de bine, în ultima lună de sarcină cu gemeni.

Familia predicatorului a ales deja numele gemenilor, iar Nick a anunțat numărătoarea inversă:

„Olivia și Ellie Vujicic, prin dorința lui Dumnezeu, se vor naște miercuri dimineață. Mami s-a descurcat atât de bine cu sarcina! Mulțumesc lui Dumnezeu că par să fie sănătoși! Vă mulțumim pentru rugăciunile voastre acum și în timpul recuperării lui Kanae”, a scris Nick, sărutându-și soția pe burtă.

Nu ne rămâne decât să le dorim și noi multă sănătate!

Vezi și: Fără membre și fără limite! Nick Vujicic își plimbă copiii de unul singur

Nick Vujicic – bărbatul care inspiră omenirea, și-a adus nou-născutul acasă

Nick Vujicic din nou sparge barierele – va fi tată pentru a doua oară

Distribuie articolul: