La fel cum ne-a obișnuit în fiecare an, Natalia Gordienko vine cu o postare dedicată zilei de 1 septembrie. De această dată, interpreta a dezvăluit prin ce emoții a trecut în acea primă zi de școală din viața sa.

„Mereu mi-a plăcut școala.

Învățam bine, luam lecții adăugătoare, făceam muzică și dansuri. Am o sumedenie de amintiri frumoase legate de școală, dar numai de prima zi îmi amintesc cu zâmbet, emoție și… groază în același timp.

M-am trezit dimineața cu febră și gâtul inflamat. Nu puteam rosti niciun cuvânt, iar în ajun termometrul arăta aproape 40. Îmi amintesc de acea ceață din cap, dar chiar și așa mă bucuram enorm că eram deja școlăriță. Totul a decurs impresionant de frumos. Liceul meu, Petru Movilă, era celebru pentru careurile sale”, începe a depăna amintirile interpreta.

„Imediat după careu am fost dusă la spital și operată pe amigdale. Niciodată nu voi uita șorțul meu alb plin de sânge. Peste câteva zile, m-am întors în draga mea clasă „1B”, la prima învățătoare Galina Ivanovna. Cu această ocazie le transmit tuturor salutări. Apropos, noi până în prezent ținem legătura.

Din câte am înțeles, în acest an nu vor exista careuri. Sunt foarte curioasă care sunt condițiile în școlile copiilor voștri.

Felicitări cu Ziua Cunoștințelor!”, a încheiat povestirea pe o notă pozitivă, Natalia Gordienco.

Sursa: Facebook.com/NataliaGordienko

Vezi și: Natalia Gordienko – ședință foto spectaculoasă sub apă (Foto)