Nu în zadar, Gigi și Irina sunt unele dintre cele mai solicitate modele de pe podiumuri. Acestea au o toamnă bogată în evenimente, bifând apariții pentru designeri celebri la Săptămâna Modei. Recent, vedetele au defilat îmbrăcate aproape identic, în negru, în fuste mini și topuri minuscule care le-au lăsat abdomenele lucrate la vedere.


Coafate la fel și îmbrăcate la fel, cele două vedete au defilat încrezătoare în fața spectatorilor adunați la show. Gigi și Irina au bifat mai multe apariții comune în ultimele zile, semn că designerii le apreciază și își doresc să le vadă pe podium îmbrăcate în creațiile lor.


Gigi Hadid și Irina Shayk sunt două mămici superbe. În timp ce prima are o fetiță de doar un an, Khai, cu solistul Zayn, rusoaica Irina, nu a rămas în urmă. Ea se mândrește tot cu o copilă frumoasă, dar mai măricică, în vârstă de patru ani, rodul iubirii cu actorul Bradley Cooper.După ce au devenit mame, modelele au pășit la scurt timp pe podium, mai strălucitoare și la fel de pricepute ca înainte de concediul de maternitate. După silueta lor, bine formată, nici nu spui că deja sunt mame.

Sursa: peroz.ro

Distribuie articolul: