Conform presei occidentale, prințul Harry și Meghan Markel vor deveni eroii unui proiect nou de la Netflix. Ei se vor afla în vizorul camerelor de filmat timp de trei luni, în cadrul cărora vor demonstra viața lor cotidiană și proiectele de caritate în care se implică. 

Foto: glamour.ru

„Când Harry și Meghan au semnat contract cu Netflix, au crezut că vor realiza filme documentare despre sărăcie și ecologie, dar Netflix vrea să câștige bani. Show-ul va adera la standarde etice înalte și va vorbi despre proiectele caritabile ale lui Harry și Meghan, dar nu despre viața lor personală. Va fi un proiect interesant. Meghan speră că spectatorii o vor putea vedea în sfârșit cu adevărat”, spune insiderul.

Cu siguranță că nu toată lumea va accepta noul proiect al soților. Jurnaliștii britanici au reușit să condamne inițiativa lui Harry și Meghan, întrucât, tot ei au părăsit Marea Britanie și familia regală, pentru că doreau să trăiască departe de camere și de omniprezentele paparazzi. „Acesta este un act foarte ipocrit, pentru că au spus de multe ori că nu vor să apară în vizorul publicului”, a spus Ingrid Seward, editorul revistei Majesty.

Foto: glamour.ru

Reamintim că soții au semnat contractul cu Netflix pentru o perioadă îndelungată de timp. Ei planifică să filmeze documentare, seriale, filme artistice, dar și emisiuni pentru copii. Toate aceste produse vor fi disponibile exclusiv pe platforma Netflix.

Sursă: glamour.ru