Benjamin Keough, a murit în Calabasas, California, iar mama sa, Lisa Marie Presley este devastată. Din primele investigații se presupune că tânărul s-ar fi sinucis prin împușcare. Poliţia investighează circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Tânărul de 27 de ani a fost descoperit decedat prin împuşcare duminică de către poliţişti. Acesta a fost descoperit duminică, la ora 6:30 dimineața, cu o rană în partea de sus a torsului, în conacul mamei sale din Calabasas. Nu se știe dacă acesta a fost singur acasă.

Mama tânărului, Lisa Marie Presley, este devastată de moartea primului său copil şi a declarat prin purtătorul de cuvânt al familiei că „băiatul era dragostea vieţii ei”.

„Este cu inima frântă, inconsolabilă și devastată, dar încearcă să rămână puternică pentru ceilalți trei copii: gemenele de 11 ani Finley și Harper, dar și pentru fiica mai mare Riley”, a mai spus aceeași sursă.

Citește și: Doliu la Hollywood: Soția lui John Travolta, Kelly Preston, a murit de cancer. Actorul este profund îndurerat (Foto)

Benjamin provine dintr-o familie celebră. Bunicul său a fost Regele Rock ‘n’ Roll-ului  Elvis Presley, cu care semăna izbitor la chip. În 2009 a semnat un contract în valoare de 5 milioane de dolari cu o casă de discuri și a apărut în câteva filme.

Sursa: Dailymail.co.uk


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA