În februarie 2021. Alexei Navalny a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare, acesta fiind separat de familia sa deja de câteva luni. De atunci, cunoscutul opozant al liderului rus, nu o singură dată și-a exprimat sentimentele, în postările sale de pe Instagram. De această dată, bărbatul a publicat încă un mesaj emoționant, adresat iubitei sale soții, Iulia, cu ocazia zilei de naștere.

Imaginile video în care Alexei Navalny, în timpul procesului de judecată, a desenat o inimă pe sticlă pentru soția sa, au făcut înconjurul lumii, gestul lui fiind considerat unul extrem de romantic.

„Urăsc sticlele. Pentru că de șase luni te-am văzut doar prin ele. La tribunal prin sticlă. La întâlnire prin sticlă. Uneori te arată o clipă la televizor – și iarăși sticlă. Și, bineînțeles, la întâlniri facem gestul clasic, familiar tuturor, din filme (și lăsați-l să vă rămână familiar doar din filme), când fiecare își atinge palma de sticlă din partea sa și spune ceva bun în receptorul telefonului. Este drăguț, dar oricum atingi doar sticla.

Și, de asemenea – un fapt uimitor – filmele de comedie au devenit mai puțin amuzante. Se întâmplă cu tine: râzi într-un moment amuzant și, pentru o fracțiune de secundă, trebuie să întâlnești ochii unei persoane dragi care râde lângă tine. În această fracțiune de secundă, are loc un dialog întreg: –

Spune, așa-i că-i foarte amuzant!

– Da foarte.

– Îmi place să mă uit când râzi.

– Știu.

Și să râzi la acest moment amuzant împreună este cu 25% mai distractiv. Sau chiar 30.

Yulia, micuța mea. Te felicit cu ziua ta de naștere. Te ador și mi-e dor de tine. Fii sănătoasă și nu te descuraja (deși despre ce vorbesc?)

Odată și odată, vom topi sticla cu palmele. Te iubesc! ❤️”, a scris acesta pe blogul său.

Amintim că Alexei Navalny și soția lui, Iulia, s-au căsătorit în anul 2000. Cei doi au împreună doi copii. În 2001 s-a născut fiica lor Daria, iar în 2008 fiul Zahar.

Citește și: Alexei Navalny, despre cum soția l-a întors la viață: „Dragostea te vindecă. Iulia, tu m-ai salvat”

Sursa: Instagram / Navalny