Înainte de a-și relua activitățile regale oficiale, Prințul William a transmis un mesaj plin de compasiune, având în vedere veștile despre diagnosticul de cancer al Ducesei de Cambridge, Kate Middleton.

Într-o declarație adresată celor îndoliați de sinuciderile militarilor, viitorul monarh a subliniat importanța sprijinului și solidarității. „Vă rog să știți că nu sunteți singuri”, a scris Prințul William într-o prefață pentru o serie de ghiduri destinate veteranilor militari și familiilor acestora, publicate de organizația Suicide.

Prințul William:  „Nu există limită de timp pentru procesarea durerii”

Prințul a evidențiat experiența sa și a Prințesei de Wales în întâlnirea cu numeroase familii îndoliate de-a lungul anilor, subliniind puterea vindecătoare a împărtășirii trăirilor. „Nu există limită de timp pentru procesarea durerii”, a adăugat el, evidențiind că el și Kate au avut ocazia să cunoască profunzimea acestei realități dureroase, scrie Mirror.

Acest mesaj emoționant vine în contextul revenirii lui William la activitățile oficiale, după o perioadă de pauză determinată de diagnosticul devastator al soției sale, Kate Middleton. Ducesa de Cambridge, care urmează un tratament de chimioterapie, a făcut publică informația despre diagnosticul său de cancer printr-un mesaj recent.

Într-un mesaj video difuzat în luna anterioară, Ducesa de Cambridge, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit că testele medicale efectuate după o intervenție chirurgicală abdominală majoră suferită în luna ianuarie au relevat prezența cancerului, o veste care a șocat-o profund pe Prințesa Kate.

Prințul William, în vârstă de 41 de ani, nu mai participase la niciun eveniment oficial de atunci, într-o perioadă în care familia regală britanică și cei trei copii ai săi au încercat să gestioneze impactul emoțional al acestei vești.

Unde și-a petrecut familia regală vacanța de Paște

Familia regală și-a petrecut vacanța de Paște la reședința Amner Hall din Norfolk, iar revenirea lui William la sarcinile oficiale include o vizită la o organizație caritabilă de distribuire a surplusului de alimente și la un centru pentru tineret. Acestea reprezintă primele sale angajamente oficiale de la dezvăluirea diagnosticului de cancer al soției sale.

Distribuie articolul: