Vineri seara ultimii semifinaliști din sezonul opt „Românii au talent” au făcut spectacol pe scenă și au transmis foarte multă bucurie și emoție. Telespectatorii au avut parte de un show plin de culoare și strălucire, creat de cei 10 concurenți, care și-au prezentat cu încredere și determinare momentele pregătite special pentru această etapă a competiției. Pe locul 2, conform voturilor publicului s-au situat Natalia Lukiv & Bogdan Boie.
Natalia este originară d ela Chișinău, dar face un cuplu de dans cu Bogdan, un tânăr dansator din Timișoara. Cei doi au înregistrat mai multe succese și până la acets moment.
În ultima semifinală, numărul care a fost cel mai apreciat de publicul de acasă a fost al celor de la Ripperz Crew, care au avut un moment de break-dance. Aceștia au primit, de asemenea, Golden Buzz-ul lui Andi Moisescu. Următorii preferați ai telespectatorilor au fost Marco Rahme și duo-ul Natalia Luchiv și Bogdan Boie, doar unul dintre numere putând să obțină votul de încredere al juriului. Jurații au oferit câte două voturi de fiecare, momentele fiind astfel la egalitate. Așa că tot cei de acasă au decis, următorul cel mai votat număr fiind cel al dansatorilor Natalia Luchiv și Bogdan Boie.
„Nu știu cu ce-o să mă mai surprindă data viitoare”, a spus Florin Călinescu.
„Vă rog să remarcați cum un dansator perfect s-a străduit timp de 3 minute, și toată lumea a văzut-o doar pe ea”, a declarat la final Andi Moisescu.
„M-am uitat atât de mult la ea, încât am uitat că ești și tu pe scenă, Bogdane. Vreau să vă văd în finală!”, a glumit Mihaela Rădulescu.
Andra a vrut să știe secretul Nataliei, cum de-a reușit dansatoarea moldoveancă să facă rocgia sa să devină din neagră – roșie?