Natalia Gordienko, împreună cu producătorul său Filip Kirkorov și întreaga echipă, se află la Rotterdam, Olanda, acolo unde acum câteva ore în urmă, artista a urcat pe scena arenei Rotterdam Ahoy. Astăzi s-a desfășurat prima repetiție oficială a interpretei pentru grandiosul show muzical Eurovision 2021. 

Mai sunt 12 zile până la desfășurarea marii finale Eurovision 2021. Astăzi, reprezentanta Republicii Moldova, Natalia Gordienko, a urcat pe scenă pentru prima repetiție oficială. Sunt imagini care ne permit să avem a o idee mai clară despre show-ul pe care l-a pregătit artista și echipa sa.

Potrivit eurovision.tv, show-ul moldovencei a fost surpriza zilei. Numărul pregătit de artistă este diferit de tematica dulce a videoclipului oficial. În schimb, Natalia și cei patru dansatori, au adus o notă de glamour în culori argintii și negre, păstrând rozul rezervat pentru fundalul grafic.

Înaintea Nataliei Gordienko, pe aceeași scenă au urcat artiștii care reprezintă țări precum Estonia, Cehia, Grecia, Austria, Polonia, apoi Moldova, după care au urmat Islanda și Serbia. Astăzi, 10 mai, a fost cea de-a treia zi de repetiții, iar vecinii noștri, reprezentanții României și Ucrainei, au ieșit în scenă cu o zi înainte.

Natalia Gordienko va evalua în a doua semifinală, care va avea loc pe 20 mai, urcând pe scenă sub numărul 7.

Descoperiți primele imagini în video de mai jos.

Sursa: Eurovision.tv / Youtube / Instagram

Citește și: „Fiul meu, Cristian, mă inspiră”. Natalia Gordienko a răspuns în engleză la întrebările organizatorilor Eurovision 2021 (Video)