Natalia Gordienko ne va reprezenta țara în acest an la Eurovision cu piesa Sugar. De când a avut loc lansarea, artista este prinsă în repetiții, ședințe foto și în promovare. Pentru că producătorul Nataliei pentru Eurovision 2021 este Filip Kirkorov, artista petrece mai mult timp în Rusia, totuși a găsit puțin timp pentru a oferi un interviu pentru kudika.ro

Știm că pentru piesa Sugar s-au adunat artiști, producători, muzicieni din mai multe colțuri ale lumii. Cum este să lucrezi cu o echipă internațională?

„Așa este, vorbim de oameni care au o „greutate” în domeniul muzical, sunt considerați „dream team”, de la compozitorii piesei Philip Kirkorov și Dimitris Kontopoulus, textiera Mikhail Gutseriev adaptate în limba engleză de către Sharon Vaughn (producător și deținător al unui Premiu Grammy), producător Ilias Kokotos și coregraf Fokas Evangelinos, iar eu sunt din Republica Moldova, dar am rădăcini poloneze și ucrainiene”, a spus artista.

Cât de importantă este partea coregrafică în proiectele tale?

„Foarte importantă. Cred că într-un moment artistic, dansul completează vocea și scenografia. Plus că mă implic total și fac în așa fel încât să dau tot ce e mai bun din mine. Sper să vă placă ce vă pregătim anul acesta la Eurovision.”

Este pentru a treia oară când participi la Eurovision de-a lungul anilor. Ce sfat ai pentru concurenții aflați pentru prima dată pe scena acestui concurs?

„Să reușească să se concentreze pe momentul artistic și să nu lase emoțiile să-i copleșească, pentru că ele sunt acolo, gata să te ajute, dar te pot și încurca.”

Cu care din concurenții de la Eurovision ți-ar plăcea să faci un duet pe viitor?

„Nu am apucat să ascult toate piesele, dar sunt deschisă către cele care îmi vor atrage atenția, în acel moment.”

Pentru tine ziua pare că are mai mult de 24 de ore. Călătorești foarte mult și lucrezi la fel de mult. Cum reușești să îți împărți timpul și să fii și o mamă grozavă totodată?

„Este un proces complex, am învățat să fiu multilateral dezvoltată datorită fiului meu, întrucât maternitatea este cea mai grea meserie din lume, dar și cea mai frumoasă. El îmi dă puterea să mă dezvolt, să evoluez, să îmi duc la bun final proiectele, dar, în același timp, să petrecem timp împreună, să râdem, să fim deschiși și buni.”

Ce sfat ai pentru un artist ce își dorește să participe la selecția națională?

„Să simtă piesa pe care urmează să o cânte. Emoția este substanța și secretul, dacă vrei. Este o responsabilitate mare să poți reprezenta o țară, dar și o bucurie și o onoare imensă. Totul pornește dinăuntru: dacă simți și vrei, fă-o cu tot sufletul.”

Citește continuarea pe kudika.ro

Distribuie articolul: