Natalia Gordienko este mamă deja de patru ani. Artista nu și-a ascuns niciodată copilul, dar când venea vorba de tatăl copilului ei, păstra aceste detaliu pentru ea. În curând Rodica Ciorănică va publica un nou interviu neREDdactat, în care Natalia Gordienko oferă declarații în premiră despre viața sa personală.

Din teaser am aflat că fiul Nataliei are deja o pagină de Instagram, iar acolo numele lui este Cristian Ciuhrii. Acest nume ne duce cu gândul la un om de afaceri, mai exact la Ceslav Ciuhrii – Președinte al Federației Naționale de Tenis din Moldova, totuși rămâne de văzut dacă acest lucru va fi confirmat de artistă.

Artista a adăugat că nu a ascuns niciodată numele tatălui copilului ei. Mai multe detalii vom urmări mâine într-un nou interviu marca neREDdactat by Rodica Ciorănică.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rodica Ciorănică (@cioranicarodica)

Sursa: Instagram/Rodica Ciorănică

Update 

Natalia Gordienko a confirmta în emisiunea neREDactat că tatăl copilului este Ceslav Ciuhrii. Artista a mai adăugat că acesta nu îți dorește să fie persoană publică, acesta fiind motivul pentru care și-au ținut relația lor departe de ochii presei. Interpreta a mai adăugat că relația dintre ei s-a terminat, acum îi mai leagă doar educația fiului lor.

 

Recent, Natalia a mai oferit un interviu actriței Danielei Burlaca în care la fel a fost generoasă la capitolul detalii din viața personală. Artista a povestit că a fost cândva căsătorită. Acest lucru s-a întâmplat la 24 de ani. Căsnicia a durat cinci ani și s-a destrămat din cauza programului încărcat al artistei, dar și a faptilui că cei doi nu locuia împreună.

Natalia a mai deschis un subiect în interviul NUD, despre tragedia vieții sale. Artista și-a pierdut mama pe când avea doar 18 ani, în ziua de 8 martie:

„Eu 8 martie nu sărbătoresc. În general acest subiect este o cutie neagră ascunsă în cel mai îndepărtat colț. Nu mă uit la poze și sincer, rar mă duc la cimitir”. Natalia a explica că această tragedie este prea dureroasă și preferă să nu vorbească foarte mult despre asta pentru că nu știe cum ar face față amintirilor.

Mai multe detalii află din interviul de mai jos:

Sursa: Yotube/Teatrul Geneza Art

Distribuie articolul: