Stilul vestimentar e o altă carte de vizită a prietenelor Natalia Colesnic și Tany Vander. În prag de vară însă, cele două amice au decis să-și golească o parte din garderoobă și să organizeze, cu această ocazie, un târg. Mai jos veți afla toate detaliile evenimentului.

Târgul pus la cale de Tany Vander și Natalia Colesnic este preconizat pentru acest weekend, iar denumirea acestuia e cât se poate de ispititoare!

„Eu, Nata Colesnic, împreună cu buna mea prietenă – Tany Vander, am decis să scoatem din garderobă ţinute dragi şi să vă organizăm în acest weekend ceva foarte dulce şi anume un Sweet Sale, unde veţi putea achiziţiona haine noi sau purtate 1-2 ori de către noi.

Ţinutele sunt toate exclusive, create de designeri autohtoni cunoscuţi ori cumpărate din magazine de brand de peste hotare!

Rochii, fuste, accesorii, genţi, încălţăminte la un preţ atât de dulce, încât e imposibil de rezistat!

Aşa că notaţi: duminică, ora 13, la Tucano Coffee va avea loc cea mai dulce întâlnire şi cele mai frumoase piese vestimentare şi nu doar, la preţuri bune bune de tot! Vă aşteptăm!”, se arată în mesajul Nataliei.

18581580_10210812767968813_1076311039555832164_n

Am remarcat dintotdeauna predilecția celor două bune prietene pentru shopping, mai ales în timpul scurtelor, dar frecventelor vacanțe pe care le fac peste hotarele țării. Revedeți câteva ținute din garderoba fetelor.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: